GROENTE EN FRUIT WINKELS
 
 
 
 
despruit.despruit.

          GROENTE EN FRUIT

           DE SPRUIT BREDA  

             GROENTE EN FRUIT

             DE SPRUIT BREDA   

 


Nieuws

Wortels; ontzettend gezond en lekker!

0 Reactie(s) Periode 1 2017_web_wortelsmaandag 20 februari 2017 Zowel rauw als gekookt erg lekker, maar ook om te roerbakken en te wokken. Zit boordevol bètacaroteen, wat omgezet wordt in vitamina A na consumptie. En die vitamine helpt bij je gezichtsvermogen ... lees verder
Labels

Kiwi

0 Reactie(s) Periode 1 2017_Kiwi_zonder tekstmaandag 13 februari 2017 Van oorsprong Chinees en door de Nieuw-Zeelanders 'kiwi' genoemd. Eigenlijk heette het ooit ‘Chinese kruisbes'. Onrijpe kiwi's kan je het best bewaren op de fruitschaal, rijpe zijn enkele dagen ... lees verder
Labels

Variëren met bloemkool

0 Reactie(s) Periode 1 2017_web_seizoensgroentenmaandag 06 februari 2017 Bloemkool wordt vaak gegeten bij de traditionele gehaktbal, maar is ook erg lekker in de wok. Met veel voedingsvezels helpt bloemkool bij de spijsvertering en zorgt het voor een goede opname van ... lees verder
Labels

Grapefruit; één van de grootste citrusvruchten!

Periode 4 2016_web_sinaasappels.jpgmaandag 23 januari 2017 In verschillende formaten verkrijgbaar, maar met een diameter van 11 tot 18 centimeter is de grapefruit doorgaans één van de grootste citrusvruchten. Er zijn verschillende soorten met ieder een ... lees verder
Labels

Verse sinaasappels

Periode 4 2016_web_sinaasappels.jpgmaandag 09 januari 2017 De bekendste citrusvrucht, van zoet tot wat meer bitter. Uiteraard als perssinaasappel te gebruiken voor het maken van verse sinaasappelsap, maar ook uit de hand lekker of als partjes bij ijs. En ... lees verder
Labels

Stampen met boerenkool

Periode 4 2016_web_boerenkool.jpgmaandag 26 december 2016 Heerlijk voor de stamppot! Verse boerenkool gekocht? Breek dan de bladeren van de steel en snijd dikke stelen van het blad af. Was dit daarna in voldoende water. Boerenkool is naast de stamppot ... lees verder
Labels

Verrassen met kerst

Periode 4 2016_web_seizoensgroenten.jpgmaandag 19 december 2016 Nog geen idee wat u met kerst op tafel zet? Varieer bij het kerstdiner met diverse seizoensgroenten! Met bijvoorbeeld pastinaak en champignons kunt u veel kanten op, maar denk ook eens aan witlof.... lees verder
Labels

De witte wortelvariant

Periode 4 2016_web_pastinaak.jpgmaandag 05 december 2016 De pastinaak. Minder bekend dan de gewone oranje wortel, maar als familielid ook erg lekker met zijn anijsachtige, zoete smaak. Lekker als tussendoortje maar ook als smaakmaker in de soep of ... lees verder