Voor uw hypotheek: Nationale Nederlanden

 

 

 Huis verhuren via 123Wonen                                                      Premium-registratie

 

Online je hypotheek afsluiten doe je zo

We helpen je stap voor stap zélf je hypotheek afsluiten. Je kiest zelf. Wij geven geen advies. Daarom testen we na je aanvraag je hypotheekkennis. Dus weet je zelf genoeg van hypotheken? Of heb je een hypotheekadviseur in de arm genomen? Dan spreekt de rest voor zich.
1. Je vult je wensen in
Hoeveel wil je lenen? Welke hypotheekvorm wil je? We leggen je steeds de mogelijkheden uit. Zo kun je met vertrouwen een keuze maken voor je hypotheek. Je vult daarna online alle gegevens in die we nodig hebben voor een persoonlijk renteaanbod. Dit renteaanbod is vrijblijvend.
2. Contact met een hypotheekexpert
Na je aanvraag bellen we je even. Heb je nog vragen? Heb je alles goed ingevuld? We zorgen samen dat je aanvraag helemaal klopt. Daarna ga je de kennistest doen. Want je kunt alleen de juiste keuzes maken als je weet waar je over praat.
3. Door de papierwinkel heen
Weet je genoeg van hypotheken? Dan helpen we je bij het afsluiten. Wij laten je zien wat je moet doen en wanneer.  En we letten op dat het proces vlot verloopt. Pas bij de notaris betaal je de afsluitkosten van € 495. lees meer over het afsluitproces

Hypotheek online afsluiten bij Independer voor 495,-

  • Kies zelf je hypotheek en Independer regelt de rest
  • Voor huizenkopers
  • Overlijdensrisicoverzekering slechts € 100
  • Scherpe rentes van 7 aanbieders
aan de slag of bekijk hoe het werkt

Hypotheek afsluiten bij een adviseur

  • Volledig advies van een adviseur: gemiddeld € 2.300
  • Voor iedereen
  • Overlijdensrisicoverzekering meestal inclusief
  • Keuze uit bijna alle aanbieders
zoek adviseur

Een hypotheek afsluiten: Independer helpt je op weg

Een huis kopen: leuk, spannend én voor de meeste mensen de grootste financiële beslissing in hun leven. Want bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken en het gaat al gauw om een hoog bedrag. Dan kom je uit bij het regelen van je hypotheek. Wat kun je eigenlijk lenen (je maximale hypotheek)? Wat is NHG? Hoe regel je een hypotheek en waar moet je aan denken? Wat voor kosten komen er bij een hypotheek kijken, kun je deze aftrekken van de belasting en waar begin je eigenlijk? Independer helpt je op weg én je kunt direct aan de slag om je hypotheek te regelen. Misschien wil je de hypotheek online zelf afsluiten? Of misschien heb je liever een advies van een hypotheekadviseur? In beide situaties heeft Independer alles in huis om je direct online te helpen. En met alle vragen die je hebt, helpen we je verder met onze informatie en stappenplannen. Liever alle hypotheekrentes op een rij zien? In onze hypotheekvergelijking vind je alle hypotheekrentes van meer dan 60 hypotheekproducten terug. Zo weet je zeker dat je de laagste rente vindt.

Online hypotheek afsluiten: regel het zelf bij Independer

Het online afsluiten van je hypotheek is eigenlijk heel eenvoudig. We nemen op onze site stap voor stap de hypotheekaanvraag met je door. Vervolgens sluit je zelf online de hypotheek af die bij jou past. Je betaalt hiervoor € 495,- (exclusief overlijdensrisicoverzekering). Je bespaart zo misschien wel € 2000,-. Maar we vinden het ook belangrijk dat je weet waar je voor kiest en dat je begrijpt dat je hypotheekkeuzes van nu in de toekomst van belang kunnen zijn.
Een hypotheek helemaal zelf online aanvragen is best spannend. Om zeker te zijn dat je weet wat je doet (en dat ook over een paar jaar nog weet), doen we bij de aanvraag ook een kennistest met je. Haal je de kennistest niet? Dan kun je helaas geen hypotheek online bij ons afsluiten. Zo is dat afgesproken met de toezichthouder AFM (Autoriteit Financiele Markten).

Hypotheekadviseur: afspraak voor advies

Heb je een restschuld, ga je scheiden, ben je doorstromer of werk je voor jezelf? Dan kun je op dit moment je hypotheek nog niet online via Independer afsluiten. We kunnen je wél helpen een afspraak met een hypotheekadviseur maken voor een adviesgesprek.
Via Independer vind je eenvoudig het beste hypotheekkantoor in jouw buurt. Vul je woonplaats of postcode in en je ziet direct alle hypotheekkantoren in jouw directe omgeving. Per kantoor laten we je het klantcijfer zien (gebaseerd op reviews van andere klanten) en natuurlijk de prijs van de hypotheek. Maar ook de kwaliteit en contactgegevens vind je hier terug. Je kunt direct online een afspraak maken.

Check je hypotheekrente met onze hypotheekvergelijking

Weet je al wat meer over je mogelijkheden of de hypotheekvorm en rentevaste periode die je wilt? Dan kun je bij Independer direct de laagste rentes checken in onze hypotheekrentevergelijking. Je ziet naast de rente ook de kwaliteit van de voorwaarden en de mening van andere klanten over de hypotheekverstrekker. De belangrijkste hypotheekvoorwaarden kun je bekijken door op ‘details' te klikken. Heb je een interessante rente gevonden? Je kunt deze online afsluiten of meenemen naar je hypotheekadviseur.

 

 

 

 

Wat doet Independer voor jou?

Wij helpen je bij het kiezen van je hypotheek. Eén van onze hypotheekexperts is jouw vaste aanspreekpunt. Deze zorgt dat je hypotheek snel geregeld wordt en je met een gerust hart de sleutel van je nieuwe huis kan ophalen. Hierna houden we je op de hoogte van belangrijke wijzigingen voor jouw hypotheek.  

Wat doe jij?

Je doorloopt de website, kiest je hypotheek en vraagt een vrijblijvend renteaanbod aan. Tevreden met het aanbod? Dan doe je de kennistest. Zo weet je zeker dat je zelf online een hypotheek kunt afsluiten. Genoeg kennis? Dan kun je verder met je overlijdensrisicoverzekering (als dat nodig is) en het verzamelen van je documenten. Independer zorgt voor de rest. Als laatste ga je naar de notaris en krijg je de sleutel van je nieuwe huis!

 

 

Vertaalbureau Be Free Hilversum
Bruidsmode
Goud-Smederi
 

Van Westen
Regentonnnen

Webshop Cosmetics
Horloge Webshop

Werkman
Arend beveiliging
Arend Beveiliging

Mijnparfum.nl
Vingerhoeden.nl

  Fitform welness
Welnessfauteuils
 

Internet Drogisterij
Tassen Webwinkel

Kappers Groothandel Groningen
Total Hair Service
Schaap Citroen