•  
     
    Met ons detoxprogramma reinig jij je lichaam doormiddel van diverse 100% vers koudgeperste sappen, gemaakt uit 100% natuurlijke producten.
     

    DETOXEN 

Dampo Inhalatiepleisters 6st

Om vrijer te ademen gedurende de nacht.

Dampo Inhalatiepleisters helpen jouw kind om 's nachts vrijer te ademen door de neus. Je kunt ze heel gemakkelijk op de pyjama plakken. De pleisters bevatten de bekende Dampo eucalyptusgeur, zodat je kind lekker kan slapen.

Dosering:
Kinderen vanaf 2 jaar: direct toepassen op de (droge) kleding, bijvoorbeeld op de pyjama. Op borsthoogte aanbrengen. Kunnen ook overdag worden gebruikt

Niet direct op de huid aanbrengen en niet innemen via de mond. Niet gebruiken bij kinderen onder de twee jaar of als je borstvoeding geeft, bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten en door astmapatiënten. Niet meer dan één inhalatiepleister tegelijk op de kleding aanbrengen.

Actief bestanddeel

Bevat 187,5 mg eucalyptus, 28 mg kamfer, ethanol, Bitrex® per inhalatiepleister

Toedieningsvorm
pleister

Bewaren
Toepassing: Direct op de kleding, bijvoorbeeld op de pyjama, op borsthoogte aanbrengen. De etherische oliën komen gedurende ongeveer acht uur vrij, helpen om vrijer adem te halen gedurende de nacht en bevorderen daardoor de nachtrust. Dampo Inhalatiepleisters kunnen ook overdag worden gebruikt. Gebruiksaanwijzing:. 1. Open het zakje. 2. Verwijder het beschermende laagje. 3. Bevestig de Dampo Inhalatiepleister op de kleding op borsthoogte. De kleding waarop de Dampo Inhalatie wordt aangebracht moet droog zijn. Dampo Inhalatiepleisters bevatten Bitrex®. Dit is een bittere stof die voorkomt dat kinderen de Inhalatiepleisters per ongeluk in hun mond stoppen en willen opeten. De Inhalatiepleister is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Op een koele en droge plaats bewaren, uit de buurt van warmtebronnen. Toepassing: Direct op de kleding, bijvoorbeeld op de pyjama, op borsthoogte aanbrengen. De etherische oliën komen gedurende ongeveer acht uur vrij, helpen om vrijer adem te halen ge

Risicowaarschuwing
De Dampo Inhalatiepleister niet direct op de huid aanbrengen. Niet gebruiken bij kinderen onder de twee jaar of als U borstvoeding geeft, bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten en door astma patiënten. Niet meer dan 1 Inhalatiepleister tegelijk op de kleding aanbrengen.

€ 6,29 (incl. BTW)