Whatsapp

Smi­le­lab Ad­van­ced teet­h whi­te­ning strips 15 stuks

Advanced Teeth Whitening Strips S

Met deze plakstrips heb je binnen 7 (bij gebruik twee keer per dag) of 14 dagen (één keer per dag) een fris wit gebit. Elk zakje bevat twee strips, een voor de onderste rij tanden en een voor de bovenste. Die plak je gewoon op je tanden. Na dertig minuten verwijder je ze en poets je de resterende gel weg.

Smi­le­lab Ad­van­ced teet­h whi­te­ning strips

De Whitening strips zijn een all-in-one behandeling. Mondhygiëne verbetert door het verminderen van schadelijke bacteriën en tandplak. Tanden zien er witter, schoner en gezonder uit.

s Werelds meest bekende formule voor het bleken van tanden. Superieure technologie, super gemakkelijk in gebruik. Geen verhoogde tandgevoeligheid en snel resultaat. Uitstekende reiniging en hygiënische eigenschappen

Dit is een complete behandeling om tanden te bleken. De verpakking bevat 15 dubbele zakjes met gedoseerde strips voor boven- en ondertanden. Behandelingstijd: 7-14 dagen. Een behandeling met de SMILELAB Advanced teeth whitening strips S duurt 30 minuten. Lees voor een volledige instructie de bijgesloten gebruiksaanwijzing.

Hoe te gebruiken?
1. Plaats de lange strip met gelzijde naar de tanden toe over uw bovenste tanden.
2. Plaats de korte strip over uw onder tanden. 
3. Druk met uw vingertoppen de strips aan zodat de strip het hele oppervlakte van uw tanden bedekt. 
4. Wacht 30 minuten.
5. Trek de strips van uw tanden af.
6. Reinig de tanden met tandenborstel of mondwater om resten te verwijderen.

€ 49,95 € 39,95 (incl. BTW)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.